پوشش رنگ نرده های حفاظ شاخ گوزنی جزو اصلی ترین فاکتور ها در کنار اصول و استاندارد های ساخت نرده ی حفاظ شناخته می شود. که در ادامه به لزوم کیفیت بالای رنگ و روش های آن در نرده های حفاظ شاخ گوزنی خواهیم توضیح خواهیم داد. حفاظ شاخ گوزنی تماما با پوشش رنگ در طیف های مختلف مطابق با سلایق مشتریان تولید و عرضه می شود. شاید مهم ترین دلیل عرضه ی نرده های حفاظ شاخ گوزنی با پوشش رنگ، عدم توانایی رنگ آمیزی آن ها بعد از اجرا بر روی دیوار است.در هر صورت حفاظ های شاخ گوزنی با پوشش رنگ تولید و روانه ی بازار می شوند.
اما باید بدانیم که پوشش رنگ نرده های حفاظ شاخ گوزنی دارای کیفیت های بسیار زیادی است. از آن جایی که نرده های حفاظ شاخ گوزنی بعد از اجرا به طور مداوم و بلند مدت در فضای بیرونی ساختمان در برابر شرایط مختلف آب و هوایی ( رطوبت و تابش نور خورشید) قرار می گیرند می بایست از لحاظ کیفیت و ماندگاری پوشش رنگ آن ها از کیفیت بالایی برخوردار هستند. در ابتدا با انواع رنگ های موجود و روش های مختلف رنگ آمیزی فلزات آشنا می شویم.
رنگ مایع روغنی
رنگ پودری الکترواستاتیک
رنگ مایع روغنی
رنگ مایع روغنی محلولی است با غلظت بالا که برای رقیق کردن آن جهت رنگ آمیزی آن را با محلول هایی مانند تینر های روغنی یا فوری و یا محلول های شناخته شده ی دیگر ترکیب می شوند تا غلظت مناسب جهت رنگ آمیزی به وجود اورد.
فلزات پیش از قرارگیری رنگ مایع بر روی خود جهت کیفیت و ماندگاری هر چه بیشتر رنگ ها باید از تمام ناخالصی ها بر روی سطح خود پاکسازی گردند. در رنگ کاری مایع، فلزات از روش های مختلفی استفاده می شود مانند:
پاشش رنگ مایع از طریق پیستوله
غلطک های آغشته به رنگ
قلمکاری
وان های رنگ مایع
در بسیاری از پروژههای بزرگ و کوچک ساختمانی و صنعتی رنگ آمیزی به عنوان یکی از مهمترین و اصلی ترین قسمتهای پروژه به شمار می اید؛ زیرا رنگ آمیزی علاوه بر زیبایی دوام و طول عمر سطوح و قطعات پروژه را افزایش خواهد داد. همچنین رنگ آمیزی در پروژه های صنعتی و ساختمانی به عنوان یک پوشش و لایه محافظ مورد استفاده قرار میگیرند.
در کارهای صنعتی و ساختمانی از جمله رنگ هایی که به صورت متداول مورد استفاده قرار می گیرند می توان به رنگ های مایع روغنی ورنگ پلاستیک رنگهای عایق و رنگهای پودری الکترواستاتیک و … اشاره کرد. هر یک این رنگها برای رنگآمیزی نیاز به نیروی کار متخصص و دستگاههای رنگآمیزی مخصوص میباشند. هر قطعه و یا سطح را باید با توجه به شرایط محیطی و با استفاده از رنگ و دستگاه مناسب و تخصصی و با در نظر گرفتن شرایط کار رنگآمیزی کنند. از ابتدایی ترین روشهای رنگآمیزی میتوانیم به رنگآمیزی با قلم اشاره کنیم که بیشتر در کارهای ساختمانی و در کارهایی که به ظرافت و دقت بیشتری نیاز باشد از این روش استفاده میشوند.
در صنعت تولید نرده شاخ گوزنی آخرین مرحله از کار قسمت رنگآمیزی هست که از مهمترین بخشهای تولید این حفاظ محسوب خواهد شد. شرکتها و کارگاههای بسیاری در این عرصه فعالیت میکنند که هر یگ به روش های مختلف مشغول به رنگ آمیزی حفاظ می باشند.
حفاظ شاخ گوزنی به دلیل شاخهای بودن و مسطح نبودن کار و حجیم بودن یکی از سختترین قطعات برای رنگآمیزی محسوب می شوند که به دلیل قرار گرفتن در محیط باز و تماس با آب باران- رطوبت-آفتاب- سرما و گرما نیاز به رنگی مقاوم و یکپارچه نیاز میباشد.
در بسیاری از کارگاههای کوچک و بزرگ برای کمتر شدن هزینهها از روشهای رنگآمیزی با پیستوله و غرق کردن در رنگ روغنی استفاده می کنند که این روشها و روشهای مشابه هم از لحاظ علمی و عملی روشهای مردود و غیرقابل قبول می باشد زیرا در روش رنگ آمیزی با پیستوله رنگ به تمام سطوح به طور یکسان اعمال نمیشود و حتی بسیاری از قسمتها خالی از رنگ میماند و در اثر رطوبت و باران رنگ از بین رفته و حفاظ و نمای ساختمان از بین خواهد رفت.
یکی از بهترین و مناسبترین روشهای رنگآمیزی حفاظ رنگآمیزی با خط رنگ پودری الکترواستاتیک میباشد چرا کهن در این روش رنگ پودری به کمک الکتریسیته به تمام نقاط و سطوح نفوذ و به طور یکپارچه اعمال میشوند و بعد از پخته شدن رنگ صاف، شفاف و یکپارچه به وجود خواهد امد.
برای خرید تیرآهن خرید تیرچه کرومیت ، خرید حصار وگل نرده و .. به سایت آهن طهران مراجعه نمایید.
مطالب مرتبط به سایت آهن طهران:
نکات کاربردی جهت اطمینان از کیفیت ورق استیل
آنالیز میلگرد های تولیدی فروشگاه اینترنتی آهن آنلاین بر اساس استاندارد ملی ایران
آنالیز تیرآهن های تولیدی فروشگاه اینترنتی آهن آنلاین بر اساس استاندارد ملی ایران
قوطی پروفیل و دیگر مقاطع فولادی، پر مصرف ترین مصالح برای پروژه های ساخت و ساز هستند. تمام اسکلت های فلزی که در تأسیسات مختلف مشاهده می کنید از این متریال فولادی ساخته شده اند.