دراین مطلب می خواهیم درباره ی ناودانی صحبت کنیم. این که ناودانی چیست؟ انواع ناودانی کدامند و قیمت ناودانی را چگونه به دست آوریم و این که چه عواملی بر قیمت ناودانی تاثیر گذار است.
ناودانی یک مقطع فولادی است که در دسته ی پروفیل های باز قرار می گیرد که ناودانی صنعتی داریم و ناودانی ساختمانی که کاربردهای بسیار زیادی دارد. شکل ظاهری ناودانی مثل حرف U می باشد به طوری که دارای یک جان و بال عمود بر این جان است.ناودانی ها درسایز ها و انواع مختلفی با جنس های متفاوتی در بازار موجودند.که در ادامه می خواهیم درباره انواع ناودانی ها،کاربردشان و همچنین قیمت ناودانی اطلاعاتی را ارائه دهیم.
همانطور که در قبل گفته بودیم، ناودانی ها هم در صنعت و هم در ساختمان ها کاربردهای فراوانی دارند.از جمله کاربردهای ساختمانی ناودانی ها استفاده در چهارچوب در و پنجره و یا ترمیم یک بخش از یک سازه تخریب شده می باشد.همچنین ناودانی کاربردهای صنعتی فراوانی نیز دارد.برای مثال در تولید قاب ها و پایه های تجهیزات صنعتی می توان از ناودانی استفاده کرد.از ناودانی ها برای ساخت ساپورت در خط لوله و همچنین در واحد پایپینگ پالایشکاه ها بسیار استفاده می شود.
یکی دیگر از کاربردهای صنعتی ناودانی ها،تولید سازه ها ها و سکو می باشد.همچنین درصنعت راهسازی از ناودانی ها به عنوان پایه گارد ریل و انواع تجهیزات ترافیکی استفاده می شود.از دیگر کاربردهای ناودانی میتوان به طور کلی و مختصر در ساختمان سازی به صورت جفت و تکی در ساخت بادبند ها در ساخت قوطی و خرپا و در صنعت نیز در خودروسازی ،دکل سازی،قطعه سازی و مواردی ازاین قبیل اشاره کرد.
ناودانی ها از نقطه نظر های مختلفی به انواع مختلفی تقسیم می شوند.در ادامه می خواهیم در مورد انواع ناودانی ها صحبت کنیم.
انواع ناودانی از لحاظ نوع تولید به دو دسته تقسیم بندی می شوند:
همانطور که از نام این محصول پیداست در این روش با پرس ورق های فلزی ناودانی تولید می شود.
برای ساخت ناودانی ها فابریک از روش نورد گرم یا نورد سرد انجام می پذیرد. برای مثال در روش نورد گرم شمش فلزی در کوره تحت حرارت 1100 درجه سانتی گراد قرار می گیرد و سپس از غلطک های افقی و عمودی عبور داده می شوند و بعد از آن به اندازه های دلخواه برش داده می شوند.
ناودانی ها از نظر شکل ظاهری به دو دسته ی ساده و مشبک تقسیم می شوند. که این دو از لحاظ نحوه تولید تقریبا مشابه اند.اما از لحاظ ابعاد و وزن با یکدیگر تفاوت دارند.
ناودانی ها را می توان از لحاظ وزن به دو دسته ی سبک و سنگین تقسیم کرد.
ناودانی سبک بیشتر در ساخت پله ها،تجهیزات ساختمانی و ترمیم بناهای معماری کاربرد دارد و ناودانی سنگین درمصارف صنعتی مانند ستون ها،تیرها،خرپاها و تجهیزات صنعتی کاربرد دارند.
عوامل و دلایل بسیار زیادی بر قیمت ناودانی ها تاثیر گذار است. یکی از مهم ترین دلایل که می توان اشاره داشت نوع ناودانی است که انواع ناودانی ها مانند ناودانی ساده و ناودانی مشبک می باشدکه قیمت های متفاوتی دارند.همچنین یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار بر قیمت ناودانی ها جنس به کار رفته درساخت ناودانی هاست و علاوه بر اینها واضح است که وزن ناودانی ها در تعیین قیمت آن ها تاثیر گذار است. ناودانی ها نیز مانند دیگر مقاطع فولادی می توانند تحت تاثیر عواملی همچون قیمت جهانی آن،نوسانات بازار ارز و دلار قرار بگیرد و قیمتش در دستخوش تغییر شود.
کارخانه هایی که در ایران و در تولید ناودانی فعالیت دارند حدود 16 کارخانه است که در اینجا به معرفی آنها میپردازیم
1_ کارخانه ناب تبریز
2_ کارخانه البرز ایرانیان با نام تجاری فایکو
3_ کارخانه شکفته مشهد
4_ مجتمع فولاد البزر غرب
5_ ناودانی نورد یاوران زنجان
6_ صنایع فولاد کوهپایه
7_ صنایع تولیدی نورد گرم فلز
8_ شرکت صبا فولاد منظومه
9_ آریان فولاد
10_ کیان فولاد ابهر
11_ کارخانه نورد مگا استیل ایوانکی
12_ کارخانه دهشیر یزد
13_ کارخانه فولاد فراد
14_ کارخانه سپهر ایرانیان
15_ کارخانه فولاد نورد سجاد
16_ کارخانه فولاد نصر آذربایجان
شما می توانید برای به دست اوردن اطلاعات بیشتر و خرید ناودانی و همچنین دیگر آهن آلات به سایت ما مراجعه و یا با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمایید.
مطالب مرتبط به سایت آهن طهران:
تفاوت ناودانی و نبشی
تفاوت لوله درز دار و مانیسمان
سایز های مختلف نبشی
آنالیز میلگرد های تولیدی فروشگاه اینترنتی آهن آنلاین بر اساس استاندارد ملی ایران
آنالیز تیرآهن های تولیدی فروشگاه اینترنتی آهن آنلاین بر اساس استاندارد ملی ایران
قوطی پروفیل و دیگر مقاطع فولادی، پر مصرف ترین مصالح برای پروژه های ساخت و ساز هستند. تمام اسکلت های فلزی که در تأسیسات مختلف مشاهده می کنید از این متریال فولادی ساخته شده اند.